Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra, Psykiatri Södra Stockholm logo
Psykiatriker

Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra, Psykiatri Södra Stockholm

Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra tillhör Psykiatri Södra Stockholm, som är en del av Region Stockholm. Vi erbjuder psykiatrisk vård på specialistnivå för personer med adhd och/eller autism som fyllt 18 år. De insatser och behandlingar som erbjuds på mottagningen är baserade på de regionala vårdprogrammen. Om du är patient på vår mottagning når du oss e-tjänster eller på telefon 08-123 412...
Neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra, Psykiatri Södra Stockholm

Om du är patient på vår mottagning når du oss e-tjänster eller på telefon 08-123 412 00. Om du vill bli patient hos oss gör du en egenanmälan via Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund, alternativt kontaktar din husläkare eller vårdcentral och ber dem skicka en remiss till oss.

Vid behov av akut psykiatrisk hjälp kontaktar du Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund alla dagar kl. 8–22 på telefon 08-123 415 80. Övrig tid är det S:t Görans akutpsykiatriska mottagning som tar emot.

Drop-in mottagning för kontroll av puls och blodtryck:
Måndagar 13.00-16.00
Onsdagar 9.00-11.30
Drop-in mottagningen är stängd v.30-32

Informationen uppdaterades 08:31 - 11 jun, 2025

Akutverksamhet vid sjukhus, vuxenpsykiatri, Akutverksamhet, psykiatriska jourteam, Psykiatri, vuxna

Den neuropsykiatriska mottagningen i Hagsätra får blandade recensioner. Patienterna upplever positiva sidor som bra bemötande och en modern atmosfär. Dock är de främsta klagomålen relaterade till dålig kommunikation, långa väntetider och otrevligt bemötande från personalen. Många anser att mottagningen behöver förbättra sin struktur och koordination. Denna klinik verkar vara bäst lämpad för vuxna med ADHD eller autism, men flera patienter är missnöjda med upplevelsen.
Lång väntetid
Otrevligt bemötande
Bristande struktur/samordning
Gott bemötande
Modern och lugn mottagning
Proffsig psykologhjälp
ADHD, autism, vuxna
*Sammanfattat från Google (55).

1.3
GUSTAV P.