Octavia Gyn ÖV, Octaviakliniken logo

Octavia Gyn ÖV, Octaviakliniken

På vår mottagning tar vi emot kvinnor med gynekologiska sjukdomar och problem. Vi har inget remisstvång men tar emot ett stort antal inkommande remisser från andra gynekologer och husläkare. Hur ofta du behöver komma för kontroll vid klimakteriebehandling eller p-pillerförskrivning beror på din ålder och problematik, oftast räcker vartannat till vart tredje år. Vi gör inte några gynekologiska rutinkontroller om du är symtomfri. Vi har korta väntetider för abortsökande. Operationer av inkontinens och framfall samt mindre ingrepp sker på Octaviaklinikens operationsenhet.

Informationen uppdaterades 09:36 - 18 feb, 2025

4.9
4.5
Sara K.
12 nov, 2024
Träffade på ett akutbesök läkare Pernilla som var otroligt professionell, medmänsklig, trevlig och avslappnad och jag kände mig trygg direkt. Hon gav mycket bra information kring det jag sökte för och undersökningen gick jättebra. Jag vill varmt rekommendera henne på Octaviakliniken.
Ewa J.
19 jun, 2024
Inte ofta man känner sig så här väl mottagen och omhändertagen inom vården i Stockholm Bästa rekommendationer av mig🌟