Gullmarsplan Tandreglering är en modern mottagning. Hos oss utförs undersökning och behandling av specialisttandläkare med flera års erfarenhet inom tandreglering. Vi erbjuder även estetisk tandreglering samt tandregleringsvård för vuxna. Mottagningen bedriver tandregleringsvård för barn och ungdomar. För att få tandreglering på regionens bekostnad krävs först en bedömning av en...
För att få tandreglering på regionens bekostnad krävs först en bedömning av en urvalstandläkare. Om denne beslutar att barnet är i behov av tandreglering, sänds en tandregleringscheck till barnets hemadress. Tandregleringschecken kan användas för tandregleringsvård vid valfri mottagning.
Gullmarsplan Tandreglering erbjuder modern tandvård med specialisttandläkare och är särskilt uppskattad för sitt professionella och trevliga bemötande. Tjänsterna innefattar både estetisk tandvård och tandreglering för barn och vuxna. De flesta patienter uttrycker stor belåtenhet med de snabba och effektiva behandlingarna samt de fantastiska resultaten. Trots den överlag positiva feedbacken finns det några som rapporterar om mindre trevliga interaktioner samt återkommande tandproblem.
Bra bemötande
Några otrevliga medarbetare
Någon missnöjd med resultat
Blodade tandkött, ovarsamt arbete
Återkommande tandproblem
barn, tandreglering, vuxna, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Google (48).
1.5
1 omdöme
1.5
Emelie Å.
13 aug, 2024
Tandläkaren gav helt fel information till mitt barn som resulterat i mycket gråt och besvikelse. Man får inte slarva i kommunikationen med en ung människa med ADHD, hela deras värld ställs på ända. Ansvarig person gick inte att nå och personal på plats la det medicinska ansvaret på mig som förälder om jag stod på mig angående vad tandläkaren hade sagt. Mycket obehagligt, jag vet inte om jag törs låt min son gå dit igen.