Aleris Psykiatri Kista allmänpsykiatri, Aleris Psykiatri AB logo
Psykiatriker

Aleris Psykiatri Kista allmänpsykiatri, Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri Kista är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer boende huvudsakligen i Rinkeby-Kista stadsdel. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer, läkare, medicinska sekreterare och administratörer. Vid behov anlitas professionell tolk som är med under besöket. Vid sidan av bedömning och behandling av psykiatriska sjukdomar som...

Aktuell information

Vi vill informera dig om att 1 september 2025 kommer denna mottagning att tas över av WeMind, som då blir ny vårdgivare för den specialistpsykiatriska vården. De kommer att fortsätta verksamheten, i samma lokaler och med samma personal. Fram till och med den 31 augusti kommer vi inom Aleris fortsätta att ge dig den vård du behöver.

Vid sidan av bedömning och behandling av psykiatriska sjukdomar som depression och ångest är personalen specialiserad på traumabehandling samt behandling av våldsutsatta kvinnor.

För att bli patient hos oss kan du be din husläkare att skriva en remiss till oss. Du kan också ringa och göra en egenanmälan på telefonnummer 08-128 89 400.

Vid akuta ärenden kan du vända dig till vår Jour- och akutgrupp på telefonnummer 08-128 89 400 som har öppet alla dagar i veckan, kl 08.00-22.00.

Informationen uppdaterades 12:01 - 24 jun, 2025

Torsdag