Vi erbjuder heldygnsvård för dig som fyllt 18 år. Utifrån din ålder och ditt vårdbehov gör vi en noggrann bedömning av vilken behandling och vårdnivå som är mest hjälpsam för dig. Du kan söka till oss genom remiss från din vårdgivare eller via egenanmälan.
Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor, kuratorer, psykoterapeuter, fysioterapeuter och dietister.
Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av världens största specialistkliniker för ätstörningar. Vi erbjuder vård och behandling för patienter i alla åldrar. Vi kan erbjuda behandling i öppenvård, dagvård, heldygnsvård eller nationell högspecialiserad vård.
Stockholms centrum för ätstörningar erbjuder vård som uppfattas som professionell och omsorgsfull av många patienter. Behandlingen känns vetenskapligt förankrad och stödet via telefon uppskattas av flera. Dock är väntetider ibland långa och stödet till vårdnadshavare kan vara bristfälligt. Vissa patienter upplever högt stresspåslag och känner sig pressade av behandlingens rutiner.
Professionell och omtänksam vård
Fina lokaler
Lång väntetid
Stora stresspåslag
vuxna, bulimi, hetsätningsproblematik
*Sammanfattat från Google (11).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Professionell och omtänksam vård
Fina lokaler
Lång väntetid
Stora stresspåslag
vuxna, bulimi, hetsätningsproblematik
*Sammanfattat från Google (11).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!