Affektiv mottagning Globen, Psykiatri Södra Stockholm logo
Psykiatriker

Affektiv mottagning Globen, Psykiatri Södra Stockholm

Mottagningen tar emot patienter för fördjupad psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av depressions-sjukdomar och bipolära syndrom. Vår verksamhet ligger vid Globen. Om du redan är patient hos oss kan du kontakta oss direkt alla vardagar kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:30 på telefonnummer 08-123 411 00 (reception). Recepttelefon 08-123 411 77, är öppen måndag, tisdag, torsdag och fre dag...
Affektiv mottagning Globen, Psykiatri Södra Stockholm

Recepttelefon 08-123 411 77, är öppen måndag, tisdag, torsdag och fre dag kl. 10:00-11:00. Ring i god tid innan din medicin tar slut (minst tre dagar).

Vid behov av akut psykiatrisk vård hänvisar vi till Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund. Öppettider för telefonjour och telefonbokade akuta besök, alla dagar 08:00 - 22:00. Telefonnummer 08-123 415 80.

Vid behov av psykiatrisk vård efter kl. 22:00 hänvisas du till Psykiatriska akutmottagning, S:t Görans sjukhusområde, Vårdvägen 5.

Informationen uppdaterades 09:30 - 2 jun, 2025

Psykiatri, vuxna, Akutverksamhet, psykiatriska jourteam, Akutverksamhet vid sjukhus, vuxenpsykiatri

1.8
3.5
Lina J.
10 jan, 2025
Kan du så undvik läkaren Amir G.
Ulf B.
7 nov, 2024
Det är inte en mottagning som vill hjälpa. Min dotter som har diagnoser som gör att hon inte klarar att lämna hemmet har fått beskedet att hon måste komma till mottagningen för att få hjälp. Ett riktigt moment 22. För att få hjälp att lämna hemmet måste du lämna hemmet. Ingen läkarkontakt initieras från mottagningen utan den måste begäras av min dotter som mår dåligt.

Boka tid direkt