Habiliteringscenter Flemingsberg barn, Habilitering och Hälsa logo
Habilitering barn och ungdom

Habiliteringscenter Flemingsberg barn, Habilitering och Hälsa

Vi ger råd, stöd och behandling till barn 0-17 år med varaktig funktionsnedsättning och deras anhöriga. Kontakta oss i första hand via Alltid öppet. Du kan göra många vårdärenden via den digitala tjänsten alltidoppet.nu. Du kan ansöka om habilitering, avboka besök och skicka meddelanden till mottagningen. Logga in med ditt bank-id eller Freja eID+ på alltidoppet.nu.
Habiliteringscenter Flemingsberg barn, Habilitering och Hälsa

Kontakta oss i första hand via Alltid öppet

Kontakta oss i första hand via Alltid öppet.

Informationen uppdaterades 13:03 - 10 jun, 2025

Habilitering, barn och ungdom, Habilitering, vuxna

3.3
1.5
Anders A.
26 apr, 2022
Mellan varje meningslös insats ens barn får genomlida och som inte ger någonting får man vänta 6-8 månader på nästa. Är inte intresserade att sätta in insatser som kan hjälpa utan bara meningslösa standard insatser och sedan försöka klarmarkera patienten.
Charlotte W.
7 jan, 2020
Personal som följt mitt barn i flera år, ökad trygghet och fantastisk vård, att jag och mitt barn får närs tillgång till kompetent personal är underbart.