ÖPPETTIDER Sköterskemottagningen är öppen Mån - Fre kl. 08.00-17.00. Vi har endast bokade besök. Önskar du tid är du välkommen att boka hos oss på tel.08-123 368 00 När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Distriktsköterskor vid Djursholms husläkarmottagning
Ingen drop-in under sommaren
Från 1 juni är drop-in på Stocksunds vårdcentral sommarstängd.
Du är välkommen att ringa 08-123 368 00 för tidsbokning och rådgivning.
ÖPPETTIDER Sköterskemottagningen är öppen Mån - Fre kl. 08.00-17.00.
Flertalet patienter rapporterar trevliga upplevelser med ett tillgängligt team och en klinik som är lätt att nå. Positivt är också den snabba hjälpen och känslan av inkludering i vården. Däremot finns det kritik riktad mot snorkigt och kränkande bemötande, samt ibland röriga bokningar och oklara recept. Hög arbetsomsättning bland personal kan också vara en orosmoment för vissa.
Tillgänglig plats
Snabb hjälp
Problem med bokningar
Hög personalomsättning
återkommande besök, lokala patienter
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (76) & Google (5).