Barnavårdscentralen erbjuder alla barn regelbundna hälsoundersökningar och vaccinationer enligt Barnhälsovårdens riktlinjer.
På BVC följer vi barnets utveckling från det att barnet är nyfött tills det börjar i skolan. Här kan du som förälder få råd och stöd i föräldrarrollen och fråga det mesta kring barnets hälsa och utveckling.
Välkomna till oss på BVC.
Välkomna till oss på BVC.
Trollbäckens vårdcentral får höga betyg för sina kunniga och hjälpsamma läkare samt den snabba och effektiva hjälp de erbjuder, vilket uppskattas av många patienter. Laboratoriepersonalen upplevs som professionell och tillmötesgående. Många recensenter påpekar dock problem med både bemötande från vissa sköterskor och med det svårhanterliga bokningssystemet via telefon. Lokalerna anses också behöva en uppfräschning enligt några patienter. Trots vissa brister, finns en gedigen uppskattning av vårdcentralens övergripande prestation.
Proffsiga läkare
Visar empati
Lyhörda mot patienter
Receptionen behöver förbättras
Lokaler behöver renoveras
barn, akuta ärenden, allmän vård
*Sammanfattat från Google (37).
1.5
1 omdöme
1.5
gustaf h.
6 maj, 2025
BVC besöken här är som när man besöker en mormor, dom klappar på barnet och säger att han växer fint. Men så fort saker inte är bra frågar dom vad man själv tror. Dom menar även att dom inte kan skriva remiss till annan instans(stämmer inte). När vi behövde mer hjälp var deras rekommendation att söka sig till privat vårdgivare i nacka..
Snälla och trevliga men tyvärr inte stöd när barnet eller mamman inte mår bra