På barnavårdscentralen (BVC) arbetar vi med förebyggande hälsovård och följer barns utveckling från födsel till skolstart. Vi ger dig stöd och vägledning i föräldraskapet.
Vi som arbetar på BVC är barnsjuksköterskor och distriktssköterskor med stor erfarenhet och kunskap om barn och barns utveckling. Alla BVC som ägs av Region Stockholm erbjuder sammanhållen vårdkedja. Det betyder att du även får tillgång till våra samarbeten med exempelvis barnläkare, psykologer, logopeder och dietister.
Alla besök hos oss är kostnadsfria.
Trollbäckens vårdcentral får höga betyg för sina kunniga och hjälpsamma läkare samt den snabba och effektiva hjälp de erbjuder, vilket uppskattas av många patienter. Laboratoriepersonalen upplevs som professionell och tillmötesgående. Många recensenter påpekar dock problem med både bemötande från vissa sköterskor och med det svårhanterliga bokningssystemet via telefon. Lokalerna anses också behöva en uppfräschning enligt några patienter. Trots vissa brister, finns en gedigen uppskattning av vårdcentralens övergripande prestation.