Boo BVC, Boo vårdcentral logo
BVC barnavårdscentral

Boo BVC, Boo vårdcentral

På barnavårdscentralen (BVC) arbetar vi med förebyggande hälsovård och följer barns utveckling från födsel till skolstart. Vi ger dig stöd och vägledning i föräldraskapet. Vi som arbetar på BVC är barnsjuksköterskor och distriktssköterskor med stor erfarenhet och kunskap om barn och barns utveckling. Alla BVC som ägs av Region Stockholm erbjuder sammanhållen vårdkedja. Det betyder att du även...
Boo BVC, Boo vårdcentral

Vi som arbetar på BVC är barnsjuksköterskor och distriktssköterskor med stor erfarenhet och kunskap om barn och barns utveckling. Alla BVC som ägs av Region Stockholm erbjuder sammanhållen vårdkedja. Det betyder att du även får tillgång till våra samarbeten med exempelvis barnläkare, psykologer, logopeder och dietister.

Alla besök hos oss är kostnadsfria.

Finns syskon som redan är inskrivna på Boo BVC går det bra att kontakta den sköterska som ni har kontakt med sedan tidigare.

Informationen uppdaterades 07:06 - 24 jun, 2025

Barnhälsovård/BVC

1 omdöme
Anna K.
23 nov, 2020
Den rådgivande sjuksköterskan var otrevlig och hånfull på telefon, sa till mig att jag ska "testa tålamod" när min 1 åring fått en allergisk reaktion på huden och att jag vill ha remiss till en utredning inte bara vänta och se. Jag har försökt boka tid på 1177 och genom sjuksköterskan men inga tider finns. Jag har varit på närakuten som knappt undersökte barnet och bara gav klådstillande på recept.