Folktandvården Eastmaninstitutet Ortodonti logo
Tandläkare

Folktandvården Eastmaninstitutet Ortodonti

Vi på Folktandvården Eastmaninstitutet Ortodonti erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna. Barn och ungdomar kan få sin tandreglering betalad av Region Stockholm. Rådfråga er vanliga tandläkare som vid behov ordnar så att barnet får träffa en tandregleringsspecialist. Bedömer specialisten att ditt barn bör ha tandreglering får ni en lista på specialistkliniker inom tandreglering att...
Folktandvården Eastmaninstitutet Ortodonti

Barn och ungdomar kan få sin tandreglering betalad av Region Stockholm. Rådfråga er vanliga tandläkare som vid behov ordnar så att barnet får träffa en tandregleringsspecialist. Bedömer specialisten att ditt barn bör ha tandreglering får ni en lista på specialistkliniker inom tandreglering att välja emellan.

Har ditt barn fått beviljad tandreglering behövs ingen remiss, då kontaktar du oss direkt.

Även om ditt barn inte får erbjudande om tandreglering på Region Stockholms bekostnad eller om du är vuxen, kan du självklart få hjälp med tandreglering på egen bekostnad. För att komma på konsultation till oss på Eastmaninstitutet behöver du en remiss från tandläkare.

Konsultationer kan vi endast ta emot via remiss.

Välkommen!

Informationen uppdaterades 18:00 - 8 apr, 2025

Allmäntandvård, Ortodonti

Folktandvården Eastmaninstitutet Ortodonti får ofta beröm för sitt proffsiga bemötande och effektiva behandlingar. Många patienter är nöjda med resultatet av sina tandregleringar och beskriver personalen som vänlig. Dock nämns det ibland att behandlingarna kan vara dyra och att kommunikationen kan förbättras. Enstaka personer har upplevt receptionen som otrevlig och väntetider som långa ibland. Kliniken är väl lämpad för barn och vuxna som behöver tandreglering.
Proffsigt bemötande
Bristande kommunikation
Lång väntetid ibland
Otrevlig reception
barn, vuxna, tandreglering
*Sammanfattat från Google (25).

Boka tid direkt

City Dental