Lill-Jans husläkarmottagning logo
Vårdcentral

Lill-Jans husläkarmottagning

Läkarmottagning: Drop-in mån-fre 08:10-09:30 där vi erbjuder ett begränsat antal kortare läkartider för akuta besvär. Planerade läkarbesök bokas på tel 08-545 272 90 må-fr 08.00-17.00 eller via e-tjänster. Distriktssköterskemottagning: Tidsbokning må-fr via telefon 08-545 272 90 eller via e-tjänster. Vi är en godkänd Äldremottagning. När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan...

Läkarmottagning:

Distriktssköterskemottagning:
Tidsbokning må-fr via telefon 08-545 272 90 eller via e-tjänster.

Vi är en godkänd Äldremottagning.

När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:43 - 23 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Lill-Jans husläkarmottagning har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Vaccination mot covid-19, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet

Lill-Jans husläkarmottagning hyllas för sina kompetenta läkare och sjuksköterskor samt snabb och effektiv vård. Flertalet recensenter rapporterar en positiv upplevelse och bra bemötande. Samtidigt pekar många på svårigheter att få kontakt och bristande kommunikation, där tidsbokningar ombokas utan information. Anmärkningsvärt är den oengagerade personal som ibland upplevts. Sammantaget erbjuder mottagningen kvalitativ vård för de som lyckas nå fram.
Kompetenta läkare och sjuksköterskor
Svårt att få kontakt
Bristande service och kommunikation
Snabb och effektiv vård
Bra bemötande och vård
Tider ombokas utan info
Oengagerad personal
äldrevård, akutbesvär
*Sammanfattat från Google (27).

2.3
Annette E.
11 jun, 2025
Varit listad på Lill-Jans sen man införde husläkarsystemet, så ca 17-18 år. Har varit så nöjd, tills för några år sen. Nu är det ingen husläkarklink att rekommendera, tyvärr. Du får aldrig tider och det är fram och tillbaka med läkare. Även om jag nu fått en fast husläkare, sen ca 1,5 år och lite tjat. Går inte ofta till läkaren, men när jag behöver en tid vill jag inte få till svars att jag får vänta med en tid i ca 2 mån.
1.5
Anna J.
15 dec, 2024
Oengagerade och ohjälpsamma läkare.