Välkommen till BVC
Kasernhöjden, vi arbetar med förebyggande hälsovård för barn mellan 0-6 år. Vi följer barnets utveckling fysiskt och psykiskt och erbjuder stöd och råd till föräldrar kring t.ex. kost, amning, sömn, barnsäkerhet m.m. Vi erbjuder även spädbarnsföräldrar möjlighet att delta i föräldragrupp med information samt spädbarnsmassage.
Välkommen att boka tid hos oss!
Välkommen till BVC
Välkommen att boka tid hos oss!
Barnavårdscentralen Kasernhöjden uppfattas som snabb och lättillgänglig med trevlig personal. Några patienter uppskattar personalens engagemang och kompetens. Dock upplevde flera patienter negativa erfarenheter gällande felhantering av prover och brist på empati. Parkeringsmöjligheterna är också en vanlig kritikpunkt. Sammantaget verkar vårdcentralen erbjuda varierande upplevelser för sina patienter.