Kirsebergs fotvård Karin Lokrantz logo
Medicinsk fotterapeut

Kirsebergs fotvård Karin Lokrantz

Till oss kommer du som har: - diabetes typ 1 och typ 2 - nedsatt blodcirkulation - förlamning eller känselnedsättning - ledgångsreumatism eller annan inflammatorisk ledsjukdom - psoriasis Vi hjälper dig med åtgärder som är viktiga för att undvika komplikationer. Det kan till exempel vara att förebygga svårläkta sår, felställningar eller amputation.

Informationen uppdaterades 15:20 - 9 apr, 2025

Medicinsk fotvård

Kirsebergs fotvård erbjuder kompetent fotvård och trevligt bemötande. Många patienter uppskattar den avslappnande miljön och sköna behandlingen. Dock rapporteras svårigheter att få tid, inkonsekvens i kundmottagning samt brist på tydlig information. Kliniken är lämplig för patienter med diabetes och de som kan få vård via remiss.
Kompetent fotvård
Trevligt bemötande
Svårt att få tid
Inkonsistent kundmottagning
Brist på tydlig information
diabetespatienter, remissfall, fotvårdsbehov
*Sammanfattat från Google (24).