Medicinsk Fotvård Veberöd logo
Medicinsk fotterapeut

Medicinsk Fotvård Veberöd

Till oss kommer du som har: - diabetes typ 1 och typ 2 - nedsatt blodcirkulation - förlamning eller känselnedsättning - ledgångsreumatism eller annan inflammatorisk ledsjukdom - psoriasis Vi hjälper dig med åtgärder som är viktiga för att undvika komplikationer. Det kan till exempel vara att förebygga svårläkta sår, felställningar eller amputation.

Informationen uppdaterades 13:27 - 9 apr, 2025

Medicinsk fotvård

Patients review Medicinsk Fotvård Veberöd highly for their skilled and experienced staff, along with a pleasant atmosphere. Many feel their feet are in excellent condition post-treatment, and they consistently recommend the clinic. While some reviewers haven't personally visited, the overall consensus is positive about the care received.
Kunnig och erfaren personal
Trevligt bemötande
Fötterna känns fantastiska efteråt
Effektiv behandling
Rekommenderas varmt
Vet ej, har bara gått förbi
diabetiker, fotvård
*Sammanfattat från Google (14) & Facebook (3).