Under sommaren har vi begränsat med personal vilket kan innebära att våra svarstider i telefon och 1177 kan bli lite längre.
Vid ditt planerade besök hos oss behandlas du, som har andningsuppehåll under sömn, med CPAP. Sömnapnémottagningen provar ut och sköter behandlingen med CPAP-maskiner, utifrån remiss från vårdcentraler och privata aktörer. För beställning av nytt tillbehör använd gärna tjänsten skicka meddelande via 1177 eller ring på vår telefontid måndag till fredag 08.30-09.30 på telefonnummer 010-831 54 80.
Om du har frågor angående nattlig sömnregistrering ska du ringa på telefonnummer: 010-831 54 00, val 2.