Vid ditt planerade besök hos oss behandlas du, som har andningsuppehåll under sömn, med CPAP. Sömnapnémottagningen provar ut och sköter behandlingen med CPAP-maskiner, utifrån remiss från vårdcentraler och privata aktörer. För beställning av nytt tillbehör använd gärna tjänsten skicka meddelande via 1177 eller ring på vår telefontid måndag till fredag 08.30-09.30 på telefonnummer 010-831 54 80....
Om Sömnapnémottagningen Centralsjukhuset Karlstad
Om du har frågor angående nattlig sömnregistrering ska du ringa på telefonnummer: 010-831 54 00, val 2.
På Vimera Specialistvård, med mottagningar i både Eslöv och Skurup, kan du träffa specialistläkare med lång erfarenhet utan långa väntetider. Båda mottagningarna arbetar på uppdrag av Region Skåne och tar emot patienter med remiss från vårdcentralen. Det går även att skicka in en egenremiss via 1177 eller deras hemsida.
Öroninflammationer, hörselnedsättningar, halsinfektioner och nästäppa är vanliga problem som drabbar många människor. Om du är en av dem kan du med förtroende vända dig till de kunniga specialistläkarna inom området öron näsa hals på Sergelkliniken i Stockholm.
HOSP-registret är Socialstyrelsens register över legitimerad vårdpersonal i Sverige. Läs hur vården.se använder HOSP för att säkerställa trygg och korrekt info.