Arbetsterapeut
Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala
Akademiska sjukhuset, Ingång 85, bottenvåningen, 75185 Uppsala
Vi tar emot patienter från Akademiska sjukhusets olika verksamhetsområden, via läkarremiss. Inom arbetsterapin bedriver vi rehabilitering efter till exempel reumatiska sjukdomar, stroke, spinalskada, neurologiska sjukdomar, ortopediska tillstånd, handkirurgi, hjärnskada, smärtproblematik. Behandlingen syftar till att du som patient ska kunna klara din vardag på bästa möjliga sätt trots sjukdom eller skada. Det kan handla om att träna dagliga aktiviteter, funktionsträning eller att prova ut hjälpmedel.
- Remiss krävs:
- Vänd dig till din sjuksköterska eller läkare på behandlande avdelning eller mottagning som hjälper dig att komma i kontakt med oss.
Källa: HSA-katalogen
- akademiska.se
- HSA-id
- SE162321000024-0025849
Mottagning
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Vanliga frågor
Var ligger Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala?
Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala ligger på Akademiska sjukhuset, Ingång 85, bottenvåningen, 75185 Uppsala.
Vilka öppettider har Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala?
Mottagningen har öppet måndag–fredag 08:00–16:00.
Hur kontaktar jag Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala?
Du når Arbetsterapimottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala på telefon 46186115284 eller via webbplatsen akademiska.se.
Uppgifterna kommer från offentliga register och mottagningens webbplats. Senast uppdaterade .