Capio Vårdcentral Kista allmänmedicin logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Kista allmänmedicin

Du kan få rådgivning och hjälp direkt via vår chatt av sjuksköterska, psykolog, kurator eller läkare via Capio Vårdcentral Kista. Chatten är öppen dygnet runt och vi svarar dig mellan kl. 8.00 och 15.00 alla helgfria vardagar. Om det behövs erbjuder vi videobesök för ordinarie patientavgift. https://capio.se/narsjukvard/stockholm/kista-vardcentral/ Nya rutiner för provtagning Har du...

Nya rutiner för provtagning
Har du feber/hosta/förkylning? Vänta då tills du varit symptomfri i två dagar.

Med vänlig men smittreducerande hälsningar/personalen.
Öppettider laboratorium
Drop-in provtagning 08:15-12:00

* Akuta provtagningar
* Provtagning av remiss från KS och Capio
* Vi tar även antikropps test Covid-19 efter gjord beställning av sjuksköterska/läkare på mottagningen
Vi är en godkänd Astma/KOL-mottagning. Läs mer om Astma/KOL-mottagning i Region Stockholm på nedanstående länk: http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Astma-KOL
När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22.

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 14:53 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Kista allmänmedicin har fått i Nationella Patientenkäten.

76%

Drop-in-tider

Tisdag
Lätt akuta besvär
Lätt akuta besvär

Distriktssköterskeverksamhet, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Medicinsk fotvård, Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin

Capio Vårdcentral Kista erbjuder snabb och smidig hjälp, speciellt genom deras app. Många upplever ett vänligt bemötande och bra service med flexibla tider. Dock finns det vissa patienter som känner att vården inte alltid är tillräcklig och att interna problem kan påverka deras upplevelse. Vidare hänvisas vissa patienter åter till sjukhus för eftervård.
Snabb hjälp via app
Inte adekvat vård
Internt organisationsproblem
Svårt med vidare utredningar
Behöver kontakta sjukhus
akut vård, digital kontakt, vårdcentral
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (52) & Google (8).

3.9
3.5
Björn G.
23 jan, 2025
Dålig uppföljning på beslutade behandlingar. Stor omsättning på läkare vilket är tråkigt.
4.3
Julian J.