Stjärnkliniken AB logo
Kiropraktor

Stjärnkliniken AB

Stjärnkliniken består av ett stor team av certifierade och legitimerade terapeuter med kvalité, trygghet och kompetens i fokus. Vi erbjuder en stor bredd av kompetenser vilket gör att du har alla möjligheter att förebygga, optimera och behandla en skada. Vi arbetar alltid för att du på snabbast möjliga sätt ska komma tillbaka till den nivå du var på innan skadan eller ännu längre....
Stjärnkliniken AB

Idrottsmedicin är en specialitet hos oss där många av våra terapeuter medverkar i olika landslag, idrottsklubbar och inom parasporten.

Informationen uppdaterades 08:30 - 15 feb, 2024

Kiropraktik

Patienter uttrycker stor nöjdhet med Stjärnkliniken i Katrineholm, och många berömmer deras kompetenta och lyhörda personal. Behandlingarna beskrivs som effektiva och den behagliga atmosfären bidrar till en positiv upplevelse. Några uppskattar det breda utbudet av behandlingar och snabba resultat. Kliniken lyfts också fram för sitt goda samarbete mellan olika terapeuter, vilket ger en bättre vårdupplevelse.
Kompetent och lyhörd personal
Trevligt bemötande
Effektiva behandlingar
Brett behandlingsutbud
Snabb smärtlindring
Bra samarbete mellan terapeuter
N/A
idrottsskador, smärtrehabilitering, naprapati, massage
*Sammanfattat från Google (21).

Boka tid direkt

Västermalms Kiropraktik