Välkommen till vårt BVC. Vi ser fram emot att lära känna dig och ditt barn och ge en god och trygg omvårdnad från den allra första spädbarnstiden tills barnet börjar skolan. Vi svarar för kontroller av nyfödda och yngre barns hälsa och ger råd om allt som rör ditt barns utveckling.
Om du inte valt barnavårdscentral i samband med dina besök på mödravårdscentralen är du välkommen att kontakta oss. Du är välkommen till oss oavsett var du bor eller tidigare varit listad. Vi är måna om att du får träffa samma personer både vid besök på BVC och på vårdcentralen.
Vår vårdcentral ligger i hjärtat av Göteborg för dig som bor eller arbetar i Masthugget, Majorna, Linné eller Haga.
BVC Nötkärnan Masthugget Familjeläkare och BVC har fått olika omdömen från patienter. Många upplever det professionella bemötandet och kompetensen hos läkare positivt. En del uppskattar den inbjudande miljön och den empatiska personalen. Dock är det vanligt att patienter har svårt att boka tider och upplever långa väntetider. Många har också stött på problem med drop-in-tider. Sammantaget framstår kliniken som lämplig för familjer med behov av barn- och småbarnsvård.
Professionella läkare
Empatisk personal
Brist på jourtider
Oftast slut drop-in
nyfödda, småbarn, familjer
*Sammanfattat från Google (54) & Facebook (1).
4.5
Kristina J.
28 feb, 2025
Fantastiskt trevlig miljö. Bra läkare men besöken går väldigt snabbt och informationen som en får till del är ofta knapphändig. Största nackdelen på vårdcentralen är att de skriver väääldigt korta sjukskrivningar (åtminstone många av läkarna), vilket har för mig medfört många besök och stora kostnader. Annars är de noggranna och gör ett bra jobb och tid inga problem att boka bara du loggar in dig i samma stund som tiderna släpps på morgonen.
Jean Pierre S.
8 jan, 2025
Utmärkt mottagande effektiv kösystem empatisk personal