primary care

Gävle Strand Din hälsocentral

Har du frågor eller får problem med din hälsa är du välkommen att kontakta hälsocentralen. Här kan du få tips och råd. Om du behöver träffa till exempel läkare, sjuksköterska eller fysioterapeut hjälper vi dig. Du kan också få psykosocial hjälp eller stöd för att göra livsstilsförändringar. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte hälsocentralen kan erbjuda får du hjälp att komma vidare. ...
Gävle Strand Din hälsocentral

Använd gärna e-tjänsterna för att kontakta hälsocentralen.

Informationen uppdaterades 23:54 - 28 feb, 2024

Här kan du se omdömen som Gävle Strand Din hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Kliniken upplevs som engagerande med hjälpsamma och proffsiga läkare och sjuksköterskor. Flera patienter uppskattar den snabba servicen vid receptbeställning och trevligt bemötande. Problemen tycks främst ligga i bemötandet från receptionens personal samt vissa oklarheter i behandling och kommunikation. Trots dessa utmaningar är de positiva delarna övervägande, vilket gör kliniken lämplig för allmän och akut vård.
Bra personal
Fina lokaler
Akut hjälp samma dag
Problem med närvaroanmälan
akut vård, allmänvård
*Sammanfattat från Google (19) & Hitta (2).

3.7
2.5
birgitta s.
25 jun, 2025
otrevlig läkare, överlägsen ton mot mej som patient. ville ha namn på alla mediciner jag har, då hade jag väl tagit med en medicinlista. Lyssnade inte utan avbröt innan jag pratat färdigt. Hoppas jag slipper honom fler gånger. killen i receptionen trevlig och lyhörd.
Peter S.
25 mar, 2025
Den läkare jag träffade på årskontrollen har helt missuppfattat min situation! Han hade stora svårigheter att ta till sig min information till honom angående mitt mående. Enligt journal påstår han att jag ej förstår min medicinering. Detta är självklart helt fel! Detta beror helt på att han ej förstod mina frågor! Språkförbristningar kan som känt bli allvarliga inom vården! Det han sedan skrivit in i journalen är helt fel! Hela besöket på 20 minuter finns inspelat.