Förbättra hudens struktur, spänst och lyster med avancerad hudbehandling.Vad är microneedling?Microneedling är en behandling där tunna…
Bli av med hudförändringar på ett tryggt och professionellt sätt. Hos MBC Medical kan du få hjälp med att ta bort vårtor, leverfläckar…
Stimulera cirkulationen och förbättra hudens kvalitet med skonsam behandling.Vad är LPG-behandling?LPG är en mekanisk behandling som…
Slipp oönskad hårväxt med en effektiv och långsiktig lösning.Vad är laserhårborttagning?Laserbehandling använder ljusenergi för att…
Förbättra hudens struktur och minska synligheten av ärr.Vad innebär behandling av akneärr?Behandlingen syftar till att reducera…
MBC Medical lång erfarenhet av akneärr, laserbehandlingar och avancerad hudvård
MBC Medical har funnits i Göteborg sedan 2005. Kliniken har en särskild inriktning på behandling av akne och akneärr samt lång erfarenhet av vårtor, pigmentförändringar och andra utvalda hudförändringar.
Akneärr kan se olika ut och kräver därför en individuell bedömning. Vi undersöker ärrens typ, djup och omfattning samt hudens förutsättningar innan vi rekommenderar en behandlingsplan.
Vi arbetar med modern laserteknik och avancerade metoder som fraktionerad CO₂-laser, Fraxel, RF- Laser, ND: YAG Laser, Microneedling, Plasma och Subcision. Vid behov kombineras flera metoder för att behandla djupa och ytliga Akneärr samt förbättra hudens struktur.
Vi erbjuder Laserbehandlingar för bland annat pigmentfläckar, solskadad hud, ytliga blodkärl och ojämn hudton. Behandlingen anpassas efter hudtyp, behandlingsområde och hudförändringens karaktär.
Vi har även lång erfarenhet av behandling av vårtor på händer, fötter, ansikte och kropp. Beroende på vårtans storlek, placering och djup kan behandlingen utföras med CO₂-laser, frysbehandling eller en kombination av metoder.
Utvalda godartade födelsemärken och andra hudförändringar kan behandlas efter en inledande bedömning. Förändringar som behöver medicinsk utredning behandlas inte på kliniken utan hänvisas vidare till läkare eller specialistvård.
Våra ansikts och hudbehandlingar utförs av en auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut, medlem i SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.
Vi erbjuder individuellt anpassade behandlingar för bland annat aknebenägen och oren hud, torrhet, känslighet, förstorade porer, pigmentering och åldersrelaterade hudförändringar. Behandlingarna kan kombineras med professionell hudanalys och personliga rekommendationer för fortsatt hudvård.
Vi erbjuder LPG behandling för både ansikte och kropp. Behandlingen bygger på mekanisk stimulering av huden och den underliggande vävnaden och anpassas efter individuella behov.
LPG kan användas för massage, avslappning och för att minska känslan av svullnad och spänningar. Vi erbjuder även LPG behandlingar med inriktning på hudstruktur, celluliter, huduppstramning och kroppskonturering.
Utvalda LPG behandlingar kan betalas genom Epassi och Friskvård Kontakta kliniken före bokning för mer information.
Personligt och professionellt bemötande
Inför behandlingen går vi igenom dina önskemål, hudens förutsättningar och lämpliga behandlingsalternativ. Du får tydlig information om behandlingens upplägg, förväntat resultat, eventuella risker, återhämtning och eftervård.
Hos MBC Medical kombinerar vi lång erfarenhet och modern teknik med individuellt anpassade behandlingsmetoder.
Välkommen till MBC Medical i Göteborg.
Webbsida
mbcmedical.seTelefon

Påsar under ögonen orsakas av vätskefylld, överflödig hud och kan orsakas av genetik, sömnbrist eller stark hudvård. Läs mer här.

Microneedling är en metod som används för att föryngra huden genom att stimulera kroppens cellförnyelse och kollagenproduktion.