Diagnostiskt centrums sjukhus logo

Diagnostiskt centrums sjukhus

Vi tar emot dig som kommer på remiss från primärvården eller annan specialist och har tagit blod- och urinprov innan besöket hos oss. Du kommer att bli röntgad på Danderyds sjukhus röntgenavdelning innan läkarbesöket på Diagnostiskt centrum. Datortomografiundersökningen, sjuksköterske- och läkarbesöket sker ofta samma dag. Detta innebär att besöket hos oss kommer att ta flera timmar. Vi som...
Diagnostiskt centrums sjukhus

Vi som arbetar här är kontaktsjuksköterskor och läkare med särskild utbildning inom internmedicin och cancervård. Vi samarbetar med andra specialister både inom och utom sjukhuset.

Informationen uppdaterades 02:06 - 24 maj, 2025

+4681235#### Visa nummer

1 omdöme
Sinikka O.
29 sep, 2020
Jag fick en grundlig och sakkunnig omhändertagande och ett professionellt bemötande. Ett stort tack.