Dagkirurgiska enheten AnOpIVA Sunderby sjukhus, Division Funktion logo
Tandläkare

Dagkirurgiska enheten AnOpIVA Sunderby sjukhus, Division Funktion

Dagkirurgi betyder att du får gå hem samma dag som du opereras. Vi utför både akut och planerad dagkirurgi inom kirurgi, ortopedi, medicin, kvinnosjukvård, urologi, ögon- och öronsjukvård, käk- och tandvård och akutsjukvård. Hitta hit: Vi finns på plan 5 som du når via hiss- och trapphus F. Betala via de automater som finns på entréplan. Du måste dock ändå anmäla dig i vår reception.

Informationen uppdaterades 11:48 - 24 feb, 2025

Kirurgi, Akutverksamhet vid sjukhus, infektion, Akutverksamhet vid sjukhus, kardiologi, Akutverksamhet vid sjukhus, gynekologi, Akutverksamhet vid sjukhus, ögonsjukvård, Akutverksamhet vid sjukhus, ortopedi, Akutverksamhet vid sjukhus, öron-, näs- och halssjukvård, Sjukhus (BT), Akutverksamhet vid sjukhus, barn- och ungdomsortopedi, Akutverksamhet vid sjukhus, barn- och ungdomskirurgi, Akutverksamhet vid sjukhus, käkkirurgi, Akutverksamhet, allmäntandvård

Boka tid direkt

Smile Boden