Sjukgymnastiken Andersberg logo
Vårdcentral

Sjukgymnastiken Andersberg

Vi kan hjälpa dig med besvär från axlar, rygg, nacke, muskler och leder. Du kan också få hjälp med hand-, motions- och idrottsskador. Dessutom erbjuder vi gruppbehandlingar såsom bassängträning, medicinsk yoga och stavgång. Du kan kontakta oss utan remiss.

Informationen uppdaterades 11:46 - 17 feb, 2025

Telefonsvarare

Artrosskola, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Idrottsmedicin, Lymfödemverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Stressrehabiliteringsverksamhet

Sjukgymnastiken Andersberg hyllas för sin fantastiska service, trevliga personal och snabba tidsbokning, vilket gör det enkelt och bekvämt för patienter. Gratis parkering är också en fördel. Men det finns kritik angående en del av personalens bemötande och empatibrister, vilket påverkar patienternas förtroende. Sammantaget upplever många vården som mycket bra, men vissa aspekter kan förbättras.
Fantastisk service
Trevlig personal
Snabb tidsbokning
Gratis parkering
Oerhört bra VC
Brist på empati
idrottsskador, muskler och leder
*Sammanfattat från Google (10).