Allmänkirurgisk samt kärlkirurgisk mottagning, endoskopi verksamhet som cystoskopi, gastroskopi, sigmoideoskopi, koloskopi, rektoskopi, borttagning av hudförändringar samt mindre dagkirurgi.
Patienter har delade erfarenheter av Kirurgi Heden. Många lyfter fram den trevliga och proffsiga personalen som erbjuder snabb och effektiv service samt detaljerad information inför ingrepp. Dock har flera patienter upplevt läkare som varit otrevliga och ineffektiva samt haft bristande kommunikation. Väntetider upplevs ibland som långa och smärtlindring kan vara otillräcklig. Trots dessa brister rekommenderar vissa kliniken för mindre operationer och gastroskopi.
Trevlig personal
Detaljerad information ges
Väntetider för långa
Brist på smärtlindring
mindre operationer, gastroskopi
*Sammanfattat från Google (39).
4.9
Iren A.
5 feb, 2025
Från första kontakten har bemötandet varit vänligt och proffsigt. Med stor respekt och vänlighet lyssnar dom och besvarar mina frågor. En fantastisk mottagning!
Anna-Lena J.
22 maj, 2024
Jag är mycket nöjd med mitt besök jätte trevlig personal