Audika Landskrona logo
1/6
Audionom

Audika Landskrona

Välkommen till Audikas på Pilåkersgatan 32 (Audionommottagningen i Landskrona)! Audika har varit verksamma i Landskrona under flera år och bedrivit hörselvård på uppdrag av Region Skåne. Nu har Audika valt att inte acceptera de ändringar som Region Skåne gjort i förfrågningsunderlaget och har därmed sagt upp avtalet. Anledningen är att Audika och Region Skåne inte har samsyn gällande vilka...
Audika Landskrona

Välkommen till Audikas på Pilåkersgatan 32 (Audionommottagningen i Landskrona)!

Audika har varit verksamma i Landskrona under flera år och bedrivit hörselvård på uppdrag av Region Skåne. Nu har Audika valt att inte acceptera de ändringar som Region Skåne gjort i förfrågningsunderlaget och har därmed sagt upp avtalet. Anledningen är att Audika och Region Skåne inte har samsyn gällande vilka ekonomiska förutsättningar som behövs för att kunna fortsätta bedriva hörselvård.

Vi tar inte emot nya patienter längre och erbjuder service för våra befintliga patienter fram till 31 augusti 2025. Vi tar emot bokade besök på Audionommottagningen i Landskrona, Pilåkersgatan 32, välkommen att ringa oss på 0200-111450 för att boka din tid.

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Informationen uppdaterades 15:39 - 4 jun, 2025

Frågor och svar

Fråga ställd 11:16 - 19 dec, 2018
Har fått veta att man kan gratis testa hörsel gratis på onsdagen. Är det så och i så fall vilen tid
svarar:
Hej Ninnie, ja på onsdagar mellan 10-12 har personer som inte tidigare testat hörseln möjlighet att göra ett gratis enklare hörseltest utan att boka tid. Vi erbjuder hörselonsdag varje onsdag under perioden 16 januari - 27 mars. Varmt välkommen!

Audika Landskrona, känd för sin utmärkta personal och kompetenta service, erbjuder snabb och effektiv problemlösning av hörapparater. Många uppskattar det trevliga bemötandet och noggranna hörseltesterna. Kliniken tar dock inte längre emot nya patienter, vilket kan begränsa tillgängligheten för nya besökare.
Utmärkt personal
Snabb problemlösning
Trevligt bemötande
Nöjd med service
Kompetens i toppklass
Bra hörseltester
Begränsad tillgång
befintliga patienter, hörapparatservice
*Sammanfattat från Google (16).