Mottagning unga vuxna logo
Psykolog

Mottagning unga vuxna

Vår telefonrådgivning är öppen alla helgfria vardagar. Om du blivit hänvisad till oss rekommenderar vi alltid att du först ringer vår telefonrådgivning innan du bokar ett digitalt nybesök för bedömning när vi tar emot nysökande. Vi beräknar att ha lediga behandlingsplatser och tider för bedömning i augusti. Tiderna läggs ut för bokning den 22 augusti kl 11.00 på 1177.se. Du kan även vända dig till din vårdcentral, 1177 för rådgivning eller vid akut sjukdom till psykiatriska akutmottagningen, Östra sjukhuset.

Psykiatrisk vård för dig som är 18 år till och med 28 år. Livet som ung vuxen präglas ofta av förändring och osäkerhet. Psykisk ohälsa är relativt vanligt. Mottagning unga vuxna är till för dig som lider av psykisk ohälsa och som tidigare har varit i kontakt med exempel vårdcentral eller ungdomsmottagning eller ytterligare behandling. Vårt vårdkoncept är anpassat för unga vuxna och vi är särskilt måna om att lyssna på vad du önskar få ut av din behandling. För att ge dig bästa möjliga behandling arbetar vi i team och vi strävar efter en sammanhållen vård som kan röra både det fysiska som det psykiska. Vi erbjuder psykologisk behandling, medicinsk behandling/konsultation samt fysioterapi. Behandling kan ske både individuellt, i grupp, i par eller i familj. Är du vårdgivare och har frågor kring vår patientgrupp eller uppdrag: Ring gärna på vår rådgivningstelefon.

Informationen uppdaterades 12:50 - 30 jun, 2025

Onsdag - Torsdag
Tisdag
Måndag

Psykologverksamhet, vuxna

Ann-Marie M.
27 dec, 2021
Totalt omöjligt att upprätta en kontakt med denna mottagning. Det släpps tider vissa bestämda datum och klockslag med flera månaders mellanrum. För att boka telefontid. Då kan man inte komma fram och sen är tiderna slut. Har försökt sen i februari. Nu är det snart nyår. Hur i hela friden ska unga människor nå fram till er??? Har svarat sådär på allt annat än tillgänglighet då det inte går att recensera utan att ha fyllt i allt. Hoppas vården är bra om man kommer fram.
Erik A.
9 jun, 2020
Här fokuseras det inte på dig som individ. Istället letar man upp ett problem och slutar sedan lyssna, oberoende av mående hos patient eller andra faktorer.

Boka tid direkt

Läkarbesök neurolog