Vår vision är att hjälpa fler till en bättre hörsel för vi vet att varje ljud är viktigt och alla detaljer i livet är värda att höra.
När du hör bra orkar du mer, kan delta enklare i samtal och slipper missförstånd. Många som lever med en hörselnedsättning märker hur mycket lättare vardagen blir med rätt stöd och rehabilitering.
Med över 35 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är vi Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Våra legitimerade audionomer är experter på hörsel och utgår alltid från dina individuella behov för att hitta den lösning som passar bäst för just dig.
Hos oss på Audika kan du få hjälp hos leg. audionomer med bland annat:
Hörseltest med direkt resultat
Prova ut hörapparater efter dina individuella behov
Prova ut arbetshjälpmedel och hörselskydd
Service drop-in varje helgfri vardag*
Har du problem med eller känner igen något av följande?
Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt.
Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.
Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.
Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.
Då är det dags att göra ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika i Norrköping kostar 250 kr och frikort gäller. Du behöver ingen remiss för att boka tid.
Hos Audika i Norrköping kan du prova ut hörapparater med den allra senaste tekniken. Audika erbjuder ett brett sortiment av hörapparater, vi erbjuder hörapparater som är uppladdningsbara, har Bluetooth samt som sitter bakom och i örat. De allra senaste hörapparaterna gör mer än bara förstärka ljud – de hjälper hjärnan att förstå vad vi hör. Störande bakgrundsljud filtreras bort och återkoppling förhindras redan innan den uppstår, vilket ger en mer naturlig och behaglig ljudupplevelse.
Audika i Norrköping är auktoriserad av Region Östergötland
Audikas hörselklinik i Norrköping är auktoriserad av Region Östergötland inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att mottagaren följer regionens regler och riktlinjer. Du är välkommen till Audika om du är 18 år eller äldre eller har en lätt till måttlig hörselnedsättning.
Ta steget till bättre hörsel redan idag – varmt välkommen till Audika i Norrköping!
*Anpassas efter klinikens förutsättningar och vi förbehåller oss rätten för avvikande tillgänglighet för sjukdom, semester och force majeure.
Vanliga frågor från patienter