specialist care

Öron- näsa- halsmottagningen Kullbergska sjukhuset

Öron- näsa- hals kliniken Sörmland/ÖNH är en länsklinik med verksamhet i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Vi erbjuder undersökningar och behandlingar för patienter med sjukdomar i öron- näsa- halsområdet, d.v.s. övre luftvägarna, öron och balansorgan, hörselnedsättning, tumörsjukdomar, röst- och sväljningsproblem samt sömnapné. På vår mottagning genomförs planerade läkarbesök, på...
Öron- näsa- halsmottagningen Kullbergska sjukhuset

På vår mottagning genomförs planerade läkarbesök, på Mälarsjukhuset och Nyköpings lasarett har vi även akutbesök.
Om du ska opereras i dagkirurgi, bli sövd och gå hem samma dag, sker operationen på Mälarsjukhuset eller Nyköpings lasarett.
Bedöms du ha behov av inneliggande vård har ÖNH vårdplatser på Mälarsjukhuset.
Hudförändringar i huvud-hals området opereras bort i lokalbedövning på länets alla tre sjukhus.
Vi har också sköterskemottagningar för patienter med sömnapné som behöver PAP och genomför mätning av luftflödet i näsan. På Mälarsjukhuset och på Nyköpings lasarett har vi även yrselundersökning/VNG.

Informationen uppdaterades 06:52 - 9 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Öron- näsa- halsmottagningen Kullbergska sjukhuset har fått i Nationella Patientenkäten.

+461505#### Visa nummer

Öron-, näs- och halssjukvård