Barnavårdscentral Kvarnsveden logo
BVC barnavårdscentral

Barnavårdscentral Kvarnsveden

Barnhälsovården, BVC, är till för alla barn 0-6 år, där målet är att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Vi erbjuder bedömning av barnets utveckling, amningsrådgivning, vaccinationer, hälsosamtal samt råd och stöd i ett aktivt föräldraskap. Barnhälsovård är gratis. Vi erbjuder endast tidbeställd mottagning. Hos oss träffar du BVC-sköterskorna Camilla, Madeleine och Sara.

Informationen uppdaterades 18:04 - 20 maj, 2025

Barnhälsovård/BVC

1 omdöme
Fredrik D.
17 maj, 2022
Vi har gått till Camilla med vår dotter under två år nu och har vart helnöjda hela tiden. Hon känns engagerad, intresserad och är alltid lätt att få tag på. De gånger vi vart i kontakt med andra personer (t.ex. läkare) har det också fungerat jättebra.