Vårda Ögon Stockholm logo
1/6
Ögonläkare

Vårda Ögon Stockholm

Välkommen till Vårda Ögon i Stockholm! Vårda Ögon är en privat ögonklinik som erbjuder flera typer av ögonkirurgi med de allra senaste teknikerna. Våra ögonläkare har stor erfarenhet och vi som klinik har som mål att du som patient ska känna dig trygg. Vad kan Vårda Ögon hjälpa mig med? Vi har under många års tid hjälpt människor med närsynthet, översynthet, astigmatism, grå starr,...
09.00Idag
09.20Tis 17/6
08.30Ons 18/6
Se alla tillgängliga tider
Kostnadsfri konsultation

Välkommen till Vårda Ögon i Stockholm!

Vad kan Vårda Ögon hjälpa mig med?

Vi har under många års tid hjälpt människor med närsynthet, översynthet, astigmatism, grå starr, linsoperation och ålderssynthet. Vi hjälper också till med olika typer av ögonsjukdomar.

Vårda Ögon i Stockholm har landstingsavtal för gråstarrsoperationer och du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Om Vårda Ögon

Vårda Ögon består av fem mottagningar i Sverige (Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad). Våra ögonkirurger är extremt skickliga och har utfört mer än 40 000 operationer.

Välkommen att boka en undersökning hos Vårda Ögon!

Informationen uppdaterades 14:16 - 17 feb, 2025

Frågor och svar

Fråga ställd 18:38 - 18 dec, 2019
Måsre man göra 2 förundersökningar innan gråstarrsoperation ?
svarar:
Hej Lena, Om det är så att det har gått mer än ett år efter att man gjort den första förundersökningen, så behöver man göra om en ny mätning. Vänlig hälsning
Fråga ställd 16:37 - 3 sep, 2018
Vad är det för skillnad - operation av grå starr genom landstinget eller privat för 12500 st? Har diabetes och grå starr? Måste man ha speciell remiss för att det går genom landstinget?
svarar:
Privat är för dom som bor utanför Sverige. Nej du behöver inte ha remiss. Du är välkommen att boka tid och det går via landstinget.

Vi jobbar här

Lunchstängt kl 12-13

4.9
Petra S.
31 mar, 2025
Gjorde Linsbyte för några dagar sedan. Bästa jag gjort. Tack till alla er på Kammakargatan 7. Ni är fantastiska.
Chai C.
20 sep, 2023
Jätte nöjd med ögonoperationen av dr Samad Pourevahed. och bemötande av personalen, tummen upp.