Välkommen till Teamtandvården Onsala AB.
I mer än 20 år har vi haft förtroendet att få sköta om Onsalabornas tänder. Det gör att vi har en stor trogen patientgrupp i alla åldrar. Vi är 12 erfarna medarbetare som arbetar med både vuxna patienter, barn och ungdomar.
Välkommen till Teamtandvården Onsala AB.
Kliniken, som finns i Onsala centrum, ligger i samma hus som vårdcentralen och apoteket. Kliniken har generösa öppettider och smidig tidsbokning. Besök gärna vår hemsida för mer information.
Teamtandvården Onsala AB offererar professionell och skicklig tandvård. Recensioner lyfter fram personalens trevliga bemötande och estetik i arbetet, samtidigt som klinikens närhet och priser prisas. Kritik på service och beroende av närhet nämns men övervägs av positiva inslag.
Proffsig vård
Vänligt bemötande
Snyggt arbete
Lokal närhet
Konkurrenskraftiga priser
Dålig service
Förlitar sig på närhet
Vuxna, implantat, tandteknik
*Sammanfattat från Google (12).
Boka tid direkt
Krontandläkarna