Välkommen till Barnavårdcentralen i Mariestad, en del av Familjehälsan Mariestad BVC erbjuder hälsoundersökningar och vaccinationer från att barnen är nyfödda fram till 6 års ålder. Barnen erbjuds regelbundna besök och får då träffa BVC sjuksköterska. Vid några besök är även BVC läkare med. Vi arbetar hälsoförebyggande och våra BVC sjuksköterskor har mångar års erfarenhet av barnhälsovård.
Närhälsan Mariestad barnavårdscentral får kritik för att det kan vara svårt att nå dem via telefon och att det ofta är lång väntetid för att få läkartid. Patienter upplever ibland att personalen kan vara otrevlig och återkopplingen är inte alltid som förväntat. Dock finns det tillgång till bra parkering och de har kapacitet att ge snabb hjälp vid akutfall. Några har även fått trevliga bemötanden.