Om du inte kan lista dig hos oss genom att logga in på 1177 så har vi nått ett så kallat listningstak (har maximalt antal listade patienter). Läs mer under rubriken aktuellt.
Tegnér Vårdcentral är sedan 1994 en privat välfungerande mottagning med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi är för närvarande sex specialister i allmänmedicin samt ST- AT- och BT-läkare i perioder. Vi sköter läkarbemanningen på ett ålderdomshem/servicehus. Vi har distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, demens, hypertoni, inkontinens, vaccination, sår, spirometri och rökstopp. Vi har egen BVC och MVC med barnmorskor, sköterskor och psykolog. Våra tre fysioterapeuter erbjuder individuell bedömning och behandling/träning, stötvågsbehandling, akupunktur, artrosskola, basal kroppskännedom m m.
Vi har inte drop-in varför vi hänvisar våra patienter att boka tider via telefon. Alla besök är tidsbokade där akuta fall triageras av sköterska via telefon.
Tegnér Familjeläkarmottagning i Västerås är omtyckt för sin trevliga personal och snabba hjälp. Många patienter uppskattar de moderna lokalerna och tillgången till fri parkering. Vissa har dock uttryckt oro över varierande läkarkontinuitet och problem med telefonbokning. Bemötandet kan ibland brista, vilket påverkar patientupplevelsen negativt.