Vi erbjuder hembesök, hälsokontroller, läkarbesök samt vaccinationer för ditt barn upp till 6 år. Barnhälsovårdens övergripande mål är att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling under barnets första 6 år. Tillsammans med er föräldrar följer vi barnets utveckling samt ger råd och stöd i föräldrarollen. Hos oss har du också möjlighet att träffa psykolog.
För kontakt - se vårt utbud.
För kontakt - se vårt utbud.
Barnavårdscentralen i Boxholm erbjuder en trevlig miljö med engagerad och intresserad personal som ser till att patienterna får den vård de behöver. Dock finns det ibland problem med receptförnyelse och felaktig information om öppettider. Trots detta är de flesta nöjda med bemötandet och servicen.