primary care

Barnavårdscentralen, Vårdcentralen Boxholm

Vi erbjuder hembesök, hälsokontroller, läkarbesök samt vaccinationer för ditt barn upp till 6 år. Barnhälsovårdens övergripande mål är att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling under barnets första 6 år. Tillsammans med er föräldrar följer vi barnets utveckling samt ger råd och stöd i föräldrarollen. Hos oss har du också möjlighet att träffa psykolog. För kontakt - se vårt utbud.

Informationen uppdaterades 23:02 - 15 maj, 2025

Torsdag
Onsdag
Tisdag

Barnhälsovård/BVC

Barnavårdscentralen i Boxholm erbjuder en trevlig miljö med engagerad och intresserad personal som ser till att patienterna får den vård de behöver. Dock finns det ibland problem med receptförnyelse och felaktig information om öppettider. Trots detta är de flesta nöjda med bemötandet och servicen.
Trevlig personal
Bra bemötande
Ordnar tid vid behov
Väl omhändertagande
Problem med recept
Öppettider fel information
Långa väntetider ibland
Barn, äldre, hälsokontroller
*Sammanfattat från Google (10).