Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Hjärnrehabiliteringsteam

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Hjärnrehabiliteringsteam

026 - 27 85 27

Hjärnrehabteamet är en del av verksamheten inom rehabiliteringsmedicin, belägen vid Närsjukhuset i Sandviken.$$Hjärnrehabteamet vänder sig till vuxna i arbetsför ålder med en förvärvad hjärnskada med besvär gällande kognitiv förmåga, uttröttbarhet, beteende, psykiskt mående inom något eller några av följande områden: familjeliv, vardagsliv och sysselsättning utanför hemmet.$$Teamet består av arbetsterapeuter, kuratorer, läkare och psykologer. Teamet erbjuder vård efter avslutad slutenvård. Teamet arbetar för att du som patient bättre ska kunna hantera dina besvär så att det går lättare att återanpassa dig till familje-, arbets- och samhällsliv.$$Teamet gör tillsammans med patient och närstående en individuell rehabiliteringsplan. I det fortsatta rehabiliteringsarbetet är patient och närstående en viktig del av teamet.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

026 - 27 85 27

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsleden 4,811 60 Sandviken - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 07:30 - 10:00
  • Måndag - Fredag 13:00 - 14:00
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 15:00
Remisskrav
Din läkare kan skicka en remiss till oss. Du kan också själv skicka en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdmottagningen som om den vore en remiss från läkare. Men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du verkligen har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?