Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Neuro Psykologer och Kuratorer, Göteborg

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Neuro Psykologer och Kuratorer, Göteborg

031 - 342 10 00

Enheten verkar på två olika sjukhus, Sahlgrenska Sjukhuset samt Högsbo Sjukhus. Psykologerna på Sahlgrenska Sjukhuset tar emot patienter från Neurosjukvården, SU, samt från avdelningar inom SU med CNS-relaterade sjukdomar. Patienterna är i olika faser av sin sjukdom/ skada och kan befinna sig i allt från ett akut (inneliggande) till polikliniskt skede. Enheten är i första hand en utredningsenhet där typ och grad av eventuell kognitiv, emotionell och motivationell funktionsnedsättning bedöms.
På rehabiliteringsmedicin, Högsbo Sjukhus ingår psykolog/neuropsykolog som en medarbetare i teamen. Psykologen arbetar med utredningar och behandling utifrån de behov patienten, anhöriga har i samband med rehabilitering efter neurologisk skada, samt med handledning/ utbildning/ undervisning/ forskning

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

031 - 342 10 00

Växelnummer:
031 - 342 10 00
Besöksadress
Blå stråket 7, 413 46, Göteborg, Sahlgrenska sjukhuset - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:30
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?