karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
21
0

Smärtbehandlingsverksamhet i Uppsala

På vården.se kan du jämföra 7 Smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
25 mottagningar i närheten av Uppsala
primary care
Öppet idag till 17:00
primary care
Öppet idag till 16:00

Vad har smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala för snittbetyg?

I Uppsala ligger snittbetyget för smärtbehandlingsverksamheter på 4.44, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din smärtbehandlingsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala.

Vilken smärtbehandlingsverksamhet är bäst i Uppsala?

Att välja vilken smärtbehandlingsverksamhet i Uppsala du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra smärtbehandlingsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De smärtbehandlingsverksamheter med bästa snittbetyg i Uppsala på Vården.se är:

Så tycker patienter om smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala

Vilka smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga smärtbehandlingsverksamheter i Uppsala som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en smärtbehandlingsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en smärtbehandlingsverksamhet? 

En smärtbehandlingsverksamhet, även känd som smärtklinik, smärtcentrum eller smärtmottagning, arbetar med att diagnostisera och behandla smärta hos patienter. Smärtbehandlingsverksamheter finns på sjukhus och privata vårdinrättningar, och erbjuder olika typer av smärtbehandling. För att få hjälp på en smärtbehandlingsverksamhet krävs ofta en remiss från vården till en specialiserad smärtklinik – men så är inte alltid fallet. Kontakta din smärtmottagning för att boka en tid eller för att få rådgivning.

Vad gör en smärtbehandlingsverksamhet? 

På en smärtklinik fokuserar man på att behandla smärta hos patienter, som kronisk smärta eller smärta efter operation. Detta kan göras genom olika metoder, såsom medicinering, fysioterapi, akupunktur, och TENS (transkutan elektrisk nervstimulering). Du rekommenderas söka vård hos en smärtmottagning om du har smärta som påverkar din vardag och livskvalitet.