På varden.se kan du jämföra 1 sjukhus i Skövde. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst.

1 mottagning
I nuläget finns det inga omdömen på sjukhus i Skövde. Lämna gärna ett omdöme om just din sjukhus i Skövde så att fler patienter kan hitta rätt vård!
Att välja vilken sjukhus i Skövde du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sjukhus baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De sjukhus med bästa snittbetyg i Skövde på Vården.se är:
"Ambulansen körde in min mamma för buksmärtor. Från ambulanspersonal till sista sköterskorna som vinkade av oss så är vi så nöjda. Så här trevliga, hjälpsamma och framför allt snabb vård har jag inte upplevt på många år. Vi vet att ni är stressade men ett leende när vi söker vård är allt som behövs. Tusen tusen tack till var enda en som hjälpte oss igår. Oerhört tacksamma för erat arbete. Ni är guldvärd! "
– Shanaz F., Skaraborgs Sjukhus Skövde
Idag finns det inga sjukhus i Skövde som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en sjukhus på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

ANNONS

Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.
Sponsrad