karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Röntgenläkare i Härjedalen

På vården.se kan du jämföra 1 Röntgenläkare i Härjedalen. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Härjedalen
primary care
(3)
Öppet måndag från 08:00
primary care
(13)
Öppet måndag från 08:00
specialist care
Öppet måndag från 07:15
Öppet måndag från 08:00

Vad har röntgenläkare i Härjedalen för snittbetyg?

I Härjedalen ligger snittbetyget för röntgenläkare på 4.47, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Härjedalen.

Vilken röntgenläkare är bäst i Härjedalen?

Att välja vilken röntgenläkare i Härjedalen du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Härjedalen på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Härjedalen

 • Tusen Tack för ett fantastiskt mottagande, undersökning och omhändertagande. Jag är så imponerad.

  – BRITT-MARIE H. Funäsdalens hälsocentral

 • Vilka fina hälsocentraler vi har i Funäsdalen och Hede! Jag fick anledning att besöka båda och blev oerhört imponerad av vårdpersonalen på båda ställena! Så kunniga och så trevliga och hjälpsamma trots hög arbetsbelastning! Ett stort tack och ett hjärta för att ni finns!

  – Jack J. Funäsdalens hälsocentral

 • Besökte er 7/1 -21 då min man fallit i slalombacken. Första hjälpen i backen gav trygghet o lugn. På HC fick vi hjälp på en gång med en axel ur led o rejält tilltygad näsa. Allt kändes proffsigt och erfaret och tryggt. Min man lämnade kliniken gladare o med en remiss till Uppsala. Bästa hjälpen !

  – Ulrika L. Funäsdalens hälsocentral

 • Efter några besök i maj blir man som patient mycket positivt överraskad över en så välfungerande hälsocentral som denna, där alla personalkategorier gör en insats utöver det vanliga med sitt kunnande och sättet att bemöta patienten.

  – Lahja R. Funäsdalens hälsocentral

 • Fantastiskt vårdcentral och personal! Proffsigt, effektivt och trevligt bemötande 👍

  – Martin E. Funäsdalens hälsocentral

Vilka röntgenläkare i Härjedalen har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga röntgenläkare i Härjedalen som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en röntgenläkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.