karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1

Röntgenläkare barn och ungdom i Backa

På vården.se kan du jämföra 0 Röntgenläkare, barn och ungdom i Backa. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
2 mottagningar i närheten av Backa

Vad har röntgenläkare, barn och ungdom i Backa för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på röntgenläkare barn och ungdom i Backa. Lämna gärna ett omdöme om just din röntgenläkare barn och ungdom i Backa så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken röntgenläkare, barn och ungdom är bäst i Backa?

Eftersom det inte finns några omdömen på röntgenläkare, barn och ungdom i Backa idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken röntgenläkare, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka röntgenläkare, barn och ungdom i Backa har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare, barn och ungdom:

Vad är en röntgenläkare barn och ungdom?

En röntgenläkare för barn och ungdomar är en medicinsk specialist i radiologi som fokuserar på att tolka och använda radiologiska bilder för att diagnostisera och behandla sjukdomar och skador hos unga patienter. Röntgenläkaren använder sig av avancerad medicinsk bildteknik (röntgen) för att identifiera olika medicinska tillstånd hos unga patienter. Röntgenläkare för barn och ungdomar arbetar främst på barnsjukhus, specialiserade vårdinrättningar och privata mottagningar. 

Vad kan en röntgenläkare barn och ungdom hjälpa till med?

En röntgenläkare som arbetar med barn och ungdomar har som främsta arbetsuppgift att tolka och analysera medicinska bilder för att diagnostisera olika sjukdomar och skador hos patienterna. Röntgenläkarna som är specialiserade på barn och ungdomar kan hjälpa till med att identifiera frakturer, lunginflammation, hjärnskador eller problem i buken.