Akademiska Sjukhuset
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Lungspecialist i Akademiska Sjukhuset

På vården.se kan du jämföra 6 Lungspecialister i Akademiska Sjukhuset. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
8 mottagningar i närheten av Akademiska Sjukhuset
Medicheck
Digital vårdgivare
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har lungspecialister i Akademiska Sjukhuset för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på lungspecialist i Akademiska Sjukhuset. Lämna gärna ett omdöme om just din lungspecialist i Akademiska Sjukhuset så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken lungspecialister är bäst i Akademiska Sjukhuset?

Eftersom det inte finns några omdömen på lungspecialister i Akademiska Sjukhuset idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken lungspecialister som passar bäst för just dig.

Vilka lungspecialister i Akademiska Sjukhuset har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga lungspecialister i Akademiska Sjukhuset som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en lungspecialist på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en lungspecialist?

En lungspecialist, eller lungläkare, är en medicinsk specialist som fokuserar på diagnos, behandling och vård av sjukdomar och störningar i lungorna och luftvägarna. Det kan vara  tillstånd som astma, KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), lunginflammation, lungcancer och andra lungrelaterade sjukdomar. Lungspecialister arbetar främst på sjukhus, kliniker och lungmottagningar. Många sjukhus har en särskild vårdavdelning med specialistinriktning mot lung- och luftvägssjukdomar. Det finns också mottagningar som drivs i privat regi, som erbjuder träff med privat lungspecialist. 

Vad gör en lungspecialist?

En lungspecialist utför utredningar, tolkar tester , diagnostiserar andningsproblem och ger behandling för lungsjukdomar. Lungspecialister kan även ge rådgivning om förebyggande åtgärder och hantera kroniska lungtillstånd för att förbättra patienternas hälsa och livskvalitet.

När bör man träffa en lungspecialist?

Man rekommenderas att träffa en lungspecialist vid symtom och tillstånd som andningssvårigheter, ihållande hosta, långvarig andfåddhet, astma, KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), misstänkt lungcancer eller andra lungrelaterade sjukdomar. En lungspecialist kan genomföra utredningar, ställa diagnos och ge lämplig behandling för att förbättra lunghälsan och lindra symtomen.