Helsingborg
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
4

Hemsjukvård i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 3 Hemsjukvårdmottagningar i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Helsingborg
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har hemsjukvårdmottagningar i Helsingborg för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på hemsjukvård i Helsingborg. Lämna gärna ett omdöme om just din hemsjukvård i Helsingborg så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken hemsjukvårdmottagningar är bäst i Helsingborg?

Eftersom det inte finns några omdömen på hemsjukvårdmottagningar i Helsingborg idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken hemsjukvårdmottagningar som passar bäst för just dig.

Vilka hemsjukvårdmottagningar i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa hemsjukvårdmottagningar:

Vad är hemsjukvård?

Hemsjukvård innebär att man får vård i hemmet. Denna form av vård ges till patienter som är i behov av sjukvård men inte kan eller vill vara på sjukhus. Istället för att vistas på en vårdavdelning får patienten vård och behandling i sitt eget hem. Det finns basal hemsjukvård och avancerad sjukvård i hemmet, och man kan få hemsjukvård för fysiska besvär eller psykiatrisk hemsjukvård. Hemsjukvården kallas ibland även för hemvård eller hemsjukhus.

Hur får man hemsjukvård?

För att få hemsjukvård behöver du först bli bedömd av en läkare eller annan vårdpersonal för att avgöra om du behöver denna typ av vård. Sedan kan en hemsjukvårdssamordnare eller vårdcentral hjälpa till att organisera och planera din hemsjukvård. Det kan inkludera sjuksköterskebesök, medicinering, såromläggning, rehabilitering eller annan behandling. Vårdpersonalen kommer vanligtvis hem till dig enligt en överenskommen tidsplan.

Vad kostar hemsjukvård?

Priset för hemsjukvård i Sverige kan variera beroende på flera faktorer, såsom vilken typ av vård du behöver och var i landet du befinner dig. Kostnaderna täcks ofta av regioner eller landsting och är vanligtvis helt eller delvis kostnadsfria för patienterna, men det finns vissa undantag. Du rekommenderas att kontakta din region för att få exakta detaljer om kostnader och krav för hemsjukvård där du bor.