Vad är fördelarna med icke-kirurgisk fettreducering?
Icke-kirurgisk fettreducering är ett effektivt sätt att bli av med fettdepåer utan kirurgisk ingrepp och med kortare återhämtningstid.
Hur fungerar fettfrysning?
Fettfrysning fungerar genom att lokalt kyla fettceller till den grad att de dör och därefter naturligt transporteras ut ur kroppen.
Finns det några risker med fettreducering?
Ja, risker inkluderar köldskador vid fettfrysning om det utförs felaktigt samt potentiella biverkningar som svullnad och rodnad vid behandlingar som HIFU.
Vad kan jag förvänta mig efter fettreducering?
Området kan vara svullet en kort tid, men du kan oftast återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
Hur mycket kostar icke-kirurgisk fettreducering?
Priset varierar beroende på behandlingsområde och klinik, men fettfrysning kan börja på några tusen kronor medan HIFU kostar cirka 3 500 kronor per session.
Vad innebär vakuummassage för fettreducering?
Vakuummassage innebär användning av ett vakuumverktyg som skulpterar kroppen, förbättrar hudstruktur och reducerar celluliter.
Vilka biverkningar kan HIFU-behandling ge?
Möjliga biverkningar inkluderar svullnad, rodnad, blåmärken och utslag, men de är sällsynta och oftast tillfälliga.
Kan jag göra fettreducering när jag är gravid?
Nej, du bör undvika fettfrysning om du är gravid eller ammar på grund av riskerna.
Hur länge varar behandlingsresultaten?
Resultatens varaktighet kan variera beroende på behandlingsmetod och individuella faktorer som livsstil och kost.
Vilken fettreduceringsmetod är bäst för liten fettmängd under hakan?
Fettreducering med injektion är en effektiv metod för att bryta ner små fettdepåer under hakan.
Kan fettreducering kombinera flera metoder?
Ja, metoder som radiofrekvens, infrarött ljus och vakuum kan kombineras för att förbättra resultaten.
Hur förbereder jag mig inför fettreducering?
Vanligtvis behövs ingen speciell förberedelse, men det rekommenderas att få en kostnadsfri konsultation innan behandlingen.
Vilken behandling passar för cellulitreducering?
Vakuummassage är en metod särskilt effektiv för att reducera celluliter och strama åt huden.
Kan alla göra icke-kirurgisk fettreducering?
Metoden passar inte alla, till exempel bör gravida undvika den, och resultat varierar beroende på fettmängd och område.
Var kan jag göra icke-kirurgisk fettreducering?
Icke-kirurgisk fettreducering utförs på specialiserade skönhetskliniker med erfarenhet inom området.