Besöker du oss för första gången rekommenderas du att göra en kostnadsfri konsultation digitalt eller på kliniken.
Konsultationen säkerställer att du får rätt behandling på ett tryggt och professionellt sätt – och hjälper dig känna dig helt informerad innan du bestämmer dig. En konsultation är ditt första steg mot rätt behandling. Under besöket får du träffa en erfaren behandlare som går igenom dina önskemål, eventuella besvär och tidigare erfarenheter. Tillsammans pratar ni om vad du vill uppnå och vilka behandlingsalternativ som passar bäst utifrån dina förutsättningar.
Behandlaren gör en individuell bedömning, svarar på dina frågor och förklarar hur en eventuell behandling går till, inklusive förväntat resultat, pris och eventuella risker. Du får också information om förberedelser och eftervård.
Hos TOX on the go kan du få hjälp med både estetiska och medicinska behandlingar.
Boka en konsultation hos TOX on the go redan idag!
TOX on the go är en exklusiv medlemsklinik på Östermalm. Kliniken är specialiserad på TOX behandlingar (Botulinumtoxin A). Våra behandlare är tandläkare med lång erfarenhet och specialistkompetens inom injektionsbehandlingar. Som medlem får du tillgång t...
Leg. tandläkare
Leg. tandläkare