Hos Rewell får du en komplett medicinsk utredning med både fysisk hälsokontroll och videokonsultation med specialistläkare.
Vi hjälper dig att förstå orsaken till dina symtom – och skapar en trygg, individanpassad plan för att återfå energi, styrka och livslust.
Testosteron är ett av kroppens viktigaste hormoner för manlig hälsa – det påverkar energi, muskelmassa, sexlust, humör och koncentration.
När nivån sjunker kan det ge symtom som trötthet, viktuppgång, minskad lust och försämrad ork.
Hos Rewell får du hjälp att ta reda på om testosteronbrist är orsaken – och du får träffa specialistläkare.
Till skillnad från många andra digitala aktörer gör vi även ett fysisk läkarbesök för att säkra din totala hälsobild innan behandling startas.
Testosteron är ett hormon som påverkar män genom hela livet. Ofta förknippas testosteron med sexlust och förmågan att underhålla muskelmassa och styrka i skelettet. Testosteron har även en inverkan på andra kroppsfunktioner – som syresättning av blodet, fördelning av kroppsfett, energinivå och humör. Därför är det lätt att förstå att en tillräcklig testosteronnivå är viktig för mannens välbefinnande.
I takt med att du åldras avtar produktionen av testosteron, ibland kan det till och med påverka kroppen funktion. Testosteronbrist kan uppstå om du lider av vissa sjukdomar som exempelvis diabetes typ 2. Det vanligaste symtomet vid testosteronbrist är nedsatt sexlust. Andra vanliga symtom inkluderar
Minskade lustkänslor
Svårt att få effekt av träning
Viktuppgång
Minskad muskelmassa
Bukfetma
Sömnsvårigheter
Led- eller muskelvärk
Hälsoberättelse: Du börjar med att svara digitalt på en hälsoberättelse med 50–70 frågor, där första delen är ett beprövat och validerat test, qADAM, som hjälper till att identifiera testosteronbrist.
Provtagning: Därefter görs en provtagning på en av Rewells provtagningsverksamheter.
Hälsokontroll: Under en hälsokontroll undersöker läkaren din prostata och testiklar. Läkaren lyssnar på lungor och hjärta, mäter blodtryck och puls. Ett urinprov analyseras för förekomst av blod, socker och bakterier.
Videokonsultation: Tillsammans med en specialistläkare går ni igenom dina resultat och du får förslag på behandling. Videkonsultationen sker via Rewells app som du enkelt laddar ner högst upp på sidan.
Rewell erbjuder Sveriges mest kompletta digitala vårdmodell för män med testosteronbrist.
Till skillnad från många andra digitala aktörer får du hos oss träffa en specialistläkare som följer dig över tid.
Dessutom ingår ett fysiskt läkarbesök – för att säkerställa att behandlingen är både effektiv och säker.
Hos oss får du:
· Medicinskt kvalitetssäkrad vård – enligt europeiska riktlinjer för testosteronbehandling
· Specialistbedömning – din utredning och behandling leds av specialistläkare med erfarenhet av manlig hormonell hälsa
· Fysisk hälsokontroll + videomöten med läkare – en unik kombination som garanterar trygghet och precision
· Individuell uppföljning – regelbundna provtagningar och dosanpassning
· Helhetssyn på manlig hälsa – fokus på energi, styrka, sexlust och livskvalitet
Vi erbjuder riktig vård – inte bara recept.
Vår tjänst vänder sig till män över 25 år som:
· Misstänker eller har konstaterad testosteronbrist
· Upplever symtom som trötthet, minskad lust, viktuppgång eller nedsatt ork
· Vill genomgå en medicinskt säker utredning med specialistläkare
Hos Rewell får du trygg, evidensbaserad behandling vid testosteronbrist – med specialistläkare, fysisk hälsokontroll och uppföljning.
Vi hjälper dig att återfå energi, styrka och välmående – på ett säkert och professionellt sätt.
Varmt välkommen att boka tid för utredning hos Rewell!
Rewell är rikstäckande vårdgivare som erbjuder män med testosteronbrist, vattenkastningsbesvär och/eller övervikt möjlighet till diagnos, behandling och uppföljning, allt med stöd av evidensbaserade metoder och vårdprogram. Rewells st...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
rewell.seTelefon