Psykologisk behandling - vuxen

Professionellt stöd för psykisk hälsa hos Bonliva Digital psykologmottagning!Våra legitimerade psykologer och terapeuter erbjuder behandling...

Boka tid hos Bonliva Care – Digital Psykologmottagning för Psykologisk behandling - vuxen.

från 1350kr
Från 1350 kr per tillfälle.

Professionellt stöd för psykisk hälsa hos Bonliva Digital psykologmottagning!

Våra legitimerade psykologer och terapeuter erbjuder behandling för vuxna som kämpar med stress, ångest, depression eller andra psykiska utmaningar. Vi arbetar med vetenskapligt beprövade metoder för att stödja dig i att hantera svårigheter och främja ditt välbefinnande.

Samtal på dina villkor – digitalt när du behöver det

Med Bonliva Digital psykologmottagning sker samtalen via videosamtal, vilket ger dig möjlighet att få hjälp oavsett var du är – hemma, på jobbet eller under resor. Vi strävar efter att erbjuda snabb hjälp utan långa väntetider, så att du kan få stöd när det passar dig.

Anpassad behandling för dina behov

Din behandling anpassas efter dina individuella behov och mål. Tillsammans med din psykolog eller terapeut tar ni fram en behandlingsplan som kan inkludera samtal, övningar och strategier för att hjälpa dig framåt. Varje samtal varar i 45 minuter och behandlingen justeras kontinuerligt för att passa dina behov.

Priser och bokning

Kostnaden för psykologsamtal är 1 350 kr per tillfälle och bokas enkelt direkt via vår app. Antalet samtal anpassas efter dina behov och den behandlingsmetod som väljs.

Behöver du hjälp att komma vidare?

Om du är osäker på vilket stöd som passar dig kan du boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal. Vi hjälper dig att få en bättre förståelse av din situation och vad som kan vara rätt väg framåt.

Välj att prioritera din hälsa – boka en tid hos en av våra legitimerade psykologer eller terapeuter redan idag.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Bonliva Care – Digital Psykologmottagning erbjuder.

Bonliva Care – Digital Psykologmottagning
Våra legitimerade psykologer och terapeuter, med erfarenhet av över 10 000 psykologsamtal, skräddarsyr vårdplaner för att förbättra just din mentala hälsa. Vi erbjuder expertis inom ett brett spektrum av områden – från depression och ångest till familje- och parterapi. Vi erbjuder högkvalitativ hjälp för dig som söker den bästa möjliga vården. Legitimerade engagerade och erfarna psykologer/terapeuter Matcha med rätt psykolog/terapeut baserat på dina behov och önskemål  Skräddarsydda vårdplaner för att förbättra din mentala hälsa Boka digitalt eller fysiskt besök  Tillgång till utbildande övningar  Inga väntetider  Behöver du hjälp, ring oss på: 08-515 13 410 Legitimerade och erfarna psykologer   Alla våra psykologer/terapeuter är legitimerade och erfarna inom sina respektive områden. De har minst 5 års praktisk erfarenhet och följer strikta professionella och etiska riktlinjer. Du kan vara säker på att du får hjälp av hög kvalitet.   Hur fungerar det?   Registrera dig: Ladda ner appen och skapa ett konto med BankID för säker inloggning.  Matchning: Välj psykolog/terapeut utifrån dina preferenser.  Börja terapi: Boka digitalt eller fysiskt möte på plats.  Framsteg: Arbeta tillsammans med din psykolog/terapeut för att sätta upp mål och följa din utveckling. Pris för psykolog och terapi Vi erbjuder psykologer/terapeuter digitalt och fysiskt för att göra terapi tillgänglig för alla. Ett första rådgivningssamtal är gratis och kan bokas, om du vill, via  Bonlivacare.se och därefter kan du välja mellan olika betalningsalternativ som passar dina behov. Upplev fördelarna med Bonliva Cares app Flexibilitet att få hjälp var du än är Ingen väntetid – få kontakt med en psykolog/terapeut inom 48 timmar Anpassade behandlingsplaner som passar dig För en vårdupplevelse som möter dina individuella behov, välkommen till Bonliva Care – din partner på vägen mot en starkare psykisk hälsa.