Psykoterapi

Hos Otterhällans Institut - Psykoterapeut Jolanta Raisler kan du få hjälp genom psykoterapi.Om psykoterapiDet finns många olika former av te...

Om psykoterapi

Det finns många olika former av terapi, och en av dem är psykoterapi. Inom psykoterapin finns också många olika inriktningar, och Jolanta arbetar med dynamisk, psykoanalytisk psykoterapi. Den utgår från grundtanken att vi på olika sätt formas av våra tidigare livserfarenheter och att dessa skapar omedvetna känslor och tankar som vi bär med oss. Målet med terapin är att du ska få en bättre förståelse för dessa känslor och tankar, och hur du fungerar i relation till andra eller dig själv. På så sätt kan du bättre hantera de psykiska besvär som du upplever. Du kan gå i psykoterapi under lång tid, eller bara en kortare period.

Då passar det att gå i psykoterapi

Det finns lika många anledningar att gå i terapi som det finns människor, och psykoterapi är en bred terapiform som kan hjälpa till med de flesta besvär inom psykisk hälsa. Ibland handlar det om att något har hänt i livet som påverkat ditt mående, som ett sjukdomsbesked eller en skilsmässa. Men ibland kommer jobbiga känslor som ångest eller oro smygande utan att du riktigt förstår varför. Hos Psykoterapeut Jolanta Raisler kan du få hjälp utifrån just dina behov och önskemål. Välkommen att boka en tid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Otterhällans Institut - Psykoterapeut Jolanta Raisler erbjuder.

Inom Vallgraven
Välkommen till Otterhällans Institut och Psykoterapeut Jolanta Raisler! På Östra Larmgatan i centrala Göteborg hittar du Otterhällans Institut. Här får du träffa Jolanta Raisler, legitimerad psykoterapeut och psykolog. Med lång erfarenhet kan hon erbjuda terapi både på plats och online. Du kan även få terapi på polska. Det här kan du få hjälp med hos Jolanta Raisler På Otterhällans Institut kan du få hjälp med de flesta psykiska besvär, exempelvis sorg kris depression nedstämdhet ångest oro tvångstillstånd. Jolanta tar också emot dig med neurotisk eller borderlinepersonlighet. Om Psykoterapeut Jolanta Raisler Jolanta är legitimerad psykolog och psykoterapeut, med lång erfarenhet av att arbeta med både individer och par. Hon arbetar med dynamisk, psykoanalytisk psykoterapi och är även auktoriserad handledare. Jolanta Raisler är medlem i Psykoterapicentrum. Varmt välkommen att kontakta Otterhällans Institut för mer information och tidsbokning!

Vi jobbar här

Jolanta Raisler
Jolanta Raisler

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut, auktoriserad handledare