Vill du boka en injektionsbehandling i Göteborg? Vänd dig till Linnégatans Implantatklinik för fillers eller en botox-behandling.
Botox är ett preparat som innehåller ämnet botulinumtoxin typ A. Botox har en muskelavslappnande effekt och används därför för att släta ut rynkor och linjer. Det är idag en populär skönhetsbehandling för att släta ut rynkor i ansiktet, men botox kan också användas för att slappna av musklerna kring käken. Detta gör att man kan uppleva mindre besvär med till exempel tandpressning på natten.
Oftast tar det några dagar innan du märker effekten av botox efter din behandling hos oss på Linnégatans Implantatklinik. Därefter håller resultat i cirka 4-6 månader. För bästa resultat behöver du därför upprepa behandlingen.
Fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i våra kroppar. Den naturliga mängden hyaluronsyra minskar ju äldre vi blir. Därför använder man ofta fillers för att skapa volym och därmed skapa fina linjer, föryngra huden och minska rynkor. Idag är fillers en populär skönhetsbehandling som många har i kindbenen och läpparna.
Effekten av fillers är omedelbar efter att du fått behandlingen. Hur länge effekten håller i sig är individuellt. Man brukar säga att resultatet håller i sig runt 6-12 månader. För bästa resultat behöver behandlingen därför upprepas.
Boka en behandling med botox eller fillers i Göteborg hos Linnégatans Implantatklinik redan idag!
Tandläkare